Steam Yaz Indirimleri 2021 / Steam Yaz İndirimleri 2020 Saat Kaçta Başlıyor? | Hangi ... - Steam database'in açıklamasına göre, steam yaz indirimi bu yıl 24 haziran türkiye saati ile 20.00'de başlayacak.

Steam Yaz Indirimleri 2021 / Steam Yaz İndirimleri 2020 Saat Kaçta Başlıyor? | Hangi ... - Steam database'in açıklamasına göre, steam yaz indirimi bu yıl 24 haziran türkiye saati ile 20.00'de başlayacak.. Steam veritabanı açıklamasına göre bu seneye ait steam yaz i̇ndirimi 24 haziran türkiye saati ile 20:00'de başlayacak 8 temmuz'da kampanya sona erecek.bu iki haftalık indirim döneminde de diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi birçok oyun. Steam yaz i̇ndirimi ne zaman bitiyor diye merak eden kullanıcılarımız için, indirimin son gününün 8 temmuz tarihi olduğu bilgisini verelim. Steam yaz indirimi oyunları belli oldu mu? İndirim kampanyasında %90'a varan indirime girmesi bekleniyor. Steam geleneksel yaz i̇ndirimi başladı.

Steam, 2021 yaz satış tarihi sızdırıldı. Steam yaz indirimi oyunları belli oldu mu? Steam yaz i̇ndirimi 2021'in tarihleri, platformun en çok merak edilen sınırlı süreli indirimli satışının ne zaman başlayacağına dair bir tarih göründü. Diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde de birçok oyunun yüzde 80 ile yüzde 90 arasında. Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı.

Steam 2020 Yaz İndirimleri Tarihi Sızdırıldı - Teknoon
Steam 2020 Yaz İndirimleri Tarihi Sızdırıldı - Teknoon from tekno10.com
2021 steam yaz i̇ndirimleri, güvenilir kaynaklara göre 24 haziran 20.00'de başlayıp 8 temmuz 20.00'de sona erecek. Steam yaz indirimleri tarihi ortaya çıktı. Yine de, steam yaz indirimleri 2021 için 23 haziran 2021 tarihinin konuşulduğunu belirtelim. Steam yaz i̇ndirimleri 24 haziran 2021'de başlayacak. Her sene yaz indirimi konseptiyle takipçilerinin karşısına çıkan steam indirim günleri tarihi belli oldu. Steam ay takvimi yeni yılı i̇ndirimi 2021: Örneğin steam cadılar bayramı i̇ndirimleri her yıl ekim ayının son pazartesisi başlıyor ve 5 gün sürüyor. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman başlıyor?

Bu sene steam yaz i̇ndirimleri önceki senelere göre daha erken başlayabilir.

Steam yaz i̇ndirimleri 2021 tarihi güvenilir kaynaklar tarafınca paylaşıldı. Ayrıca önceki indirim zamanlarında da gördüğümüz ticaret. 2021 yılı steam yaz i̇ndirimi 24 haziran tarihinda başlıyor. Oyuncuların merakla beklediği steam i̇ndirimleri 2021 takvimi yayınlandı. Steam indirim günleri ve tarihleri konusunda en yeni gelişmeleri merak ediyorsanız siz de hemen 12 haziran 2021 cumartesi 2021 yılı steam indirimleri şu şekilde olacak: Steam yaz i̇ndirimi ne zaman bitiyor diye merak eden kullanıcılarımız için, indirimin son gününün 8 temmuz tarihi olduğu bilgisini verelim. Özellikle 2021 yılında yapılacak olan steam oyun indirimleri her yıl olduğu gibi bu yılda da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Steam yaz indirimleri tarihi ortaya çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Fakat bu etkinliğe dair herhangi bir sızıntı veya bilgi yok. Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı. Steam yaz i̇ndirimi 2021'in tarihleri, platformun en çok merak edilen sınırlı süreli indirimli satışının ne zaman başlayacağına dair bir tarih göründü. Steam veritabanı açıklamasına göre bu seneye ait steam yaz i̇ndirimi 24 haziran türkiye saati ile 20:00'de başlayacak 8 temmuz'da kampanya sona erecek.bu iki haftalık indirim döneminde de diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi birçok oyun.

Bu sefer indirim kampanyasına bir de ufak maceralar eşlik ediyor; Sitede yazan bilgilere göre 24 haziran 2021 tarihinde başlayacak yani başlamasına 3 gün kaldı. Yaz i̇ndirimi 2021 ise daha önce de dediğimiz gibi haziran 2021 döneminin sonlarında başlayacak ve oyunculara büyük bir kampanya sunacak. Az önce de belirttiğimiz gibi, tarihler resmi olarak açıklanmadı fakat genellikle belirtilen bu. Steam yaz i̇ndirimi 2021'in tarihleri, platformun en çok merak edilen sınırlı süreli indirimli satışının ne zaman başlayacağına dair bir tarih göründü.

2021 Steam Yaz İndirimleri başladı! İndirimdeki oyunlar ...
2021 Steam Yaz İndirimleri başladı! İndirimdeki oyunlar ... from i2.wp.com
Steam yaz indirimleri 2021 tarihi sızdırıldı. Steam yaz indirimleri 2021 için milyonlarca oyuncunun bekleyişi sona erdi. Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı. Steam yaz indirimleri 2021 tarihi sızdırıldı! Diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde de birçok oyunun yüzde 80 ile yüzde 90 arasında. Şu anda ne gibi fırsatlar beklendiği konusunda bir bilgi yok ama bunun yılın en büyük oyun satışlarından. Steam yaz i̇ndirimi 2021'in tarihleri, platformun en çok merak edilen sınırlı süreli indirimli satışının ne zaman başlayacağına dair bir tarih göründü. Bu sene steam yaz i̇ndirimleri önceki senelere göre daha erken başlayabilir.

Birçok oyuncunun ilk olarak tercih.

Yaz i̇ndirimi 2021 ise daha önce de dediğimiz gibi haziran 2021 döneminin sonlarında başlayacak ve oyunculara büyük bir kampanya sunacak. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı. 2021 steam yaz i̇ndirimleri, güvenilir kaynaklara göre 24 haziran 20.00'de başlayıp 8 temmuz 20.00'de sona erecek. Ayrıca önceki indirim zamanlarında da gördüğümüz ticaret. Steam yaz i̇ndirimi 2021'in tarihleri, platformun en çok merak edilen sınırlı süreli indirimli satışının ne zaman başlayacağına dair bir tarih göründü. Steam yaz indirimleri 2021 ne zaman başlayacak? Steam database'in açıklamasına göre, steam yaz indirimi bu yıl 24 haziran türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Steam yaz indirimleri 2021 için milyonlarca oyuncunun bekleyişi sona erdi. Şu anda ne gibi fırsatlar beklendiği konusunda bir bilgi yok ama bunun yılın en büyük oyun satışlarından. Steam'in her yıl düzenli olarak yaptığı büyük indirimlerden biri olan yaz indirimi, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi haziran ayının sonlarında başlıyor. Steamdb'ye (steam database) göre, 2021 steam yaz i̇ndirimi'nin başlama tarihi oldukça yakın. 2021 steam yaz indirimlerinin hangi oyunlarda geçerli olacağı henüz bilinmiyor.

Valve her yıl olduğu gibi bu yıl da haziran ayında steam yaz i̇ndirimleri ile henüz valve tarafından steam yaz i̇ndirimleri 2021 tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da daha önceki indirimlerin tarihini doğru bir. Steam, günümüzde en çok kullanılan oyun platformlarının başında gelmektedir. Oyun türlerine göre belirlenen 14 kategoriden birisini seçiyor, sonra o kısımda hikâyeyi devam ettiriyor, karşınıza çıkan. Yaz aylarında birçok oyuncunun merakla beklediği indirim kampanyalarından olan steam için yaz i̇ndirimi, bu sene bir kere daha karşımıza çıkacak. Steam database'in açıklamasına göre, steam yaz indirimi bu yıl 24 haziran türkiye saati ile 20.00'de başlayacak.

2020 Steam Yaz İndirimleri Fiyatı Düşen Spor Oyunları ...
2020 Steam Yaz İndirimleri Fiyatı Düşen Spor Oyunları ... from cepkolik.com
Steam yaz indirimleri tarihi ortaya çıktı. 2021 yılı steam yaz i̇ndirimi 24 haziran tarihinda başlıyor. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Steam yaz indirimi oyunları belli oldu mu? Steam yaz indirimleri ile hangi oyunlar indirimli olacak? Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman düzenlenecek? Steam geleneksel yaz i̇ndirimi başladı. Yüksek fiyatları oyunların, oyuncular ile buluşmasını sağlayan bu muhteşem günleri toslayanlar için sıralıyoruz.

Steam yaz indirimi oyunları belli oldu mu?

Yukarıdaki tarihlerin steamdb kaynağından alınmıştır. Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut. Steam yaz indirimi oyunları belli oldu mu? Yıl boyunca gerçekleşen en uzun süreli bu kampanyalar dışındaki özel etkinlik kampanyaları ise genellikle birkaç gün ile bir hafta arası sürüyor. Valve şirketine çoğu duyuruyu ilk kez yapma şerefini uzun zamandır tattırmayan steamdb sitesi, yakın bir zaman önce yeniden sahneye çıktı ve steam yaz i̇ndirimi kampanya tarihlerini resmi duyurusundan önce sızdırdı. Steam'in her yıl düzenli olarak yaptığı büyük indirimlerden biri olan yaz indirimi, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi haziran ayının sonlarında başlıyor. Bu indirimlerden en çok talep gören dönem yaz ve kış indirimleri dönemleri steam dijital marketler arasında en popüler konumda olup çoğu oyunun dağıtımını yapmaktadır. Lunar yeni yıl i̇ndirimi 2021: Steam yaz indirimleri 2021 için milyonlarca oyuncunun bekleyişi sona erdi. Steam ay takvimi yeni yılı i̇ndirimi 2021: Kaynağın verdiği bilgiye göre valve, herhangi bir resmi açıklama yapmadığı için bu tarihler henüz onaylanmamıştır. Bu sayede steam 2021 yılı başında 25 milyon eş zamanlı. 2021 steam yaz indirimlerinin hangi oyunlarda geçerli olacağı henüz bilinmiyor.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama